TEXTit - platforma ce faciliteaza realizarea campaniilor de marketing prin transmiterea SMS-urilor promotionale pentru clientii tai

De ce TEXTit?

Tu cum comunici cu clientii tai? Cum afla care sunt ofertele tale? Desi se folosesc mai multe canale de informare (social media, email), SMS-ul a ramas cea mai rapida cale de informare. Din acest motiv, am lansat serviciul TEXTit. Acesta o platforma web prin care ti legatura cu clientii tai prin realizarea campaniilor de promovare a produselor si serviciilor tale. Serviciul este disponibil 24/7.

Ce trebuie sa stii?

Inainte de a incepe, trebuie sa ai un telefon cu Android. SMS-urile vor fi transmise cu ajutorul telefonului tau. Numarul de SMS-uri transmise este limitat la un anumit numar/ora, in functie de telefonul tau.

Cum functioneaza?

Importi contactele in platforma. Ai posibilitatea sa grupezi contactele tale dupa criterii relevante pentru tine. Apoi creezi campania si selectezi contactele carora se adreseaza. Pornesti aplicatia de pe telefonul tau Android si ... incepe magia.

Gestionezi simplu contactele

Pentru gestiunea contactelor am gandit un mecanism bazat pe etichete. Poti sa atribui una sau mai multe etichete pentru un anumit contact. Vei folosi etichetele la selectia contactelor in momentul crearii campaniei.

Control complet

Poti urmarii in timp real SMS-urile transmise, pe cele in curs de transmitele si contactele pentru care nu s-a reusit transmiterea.

solicita un demo

Daca ti-am starnit curiozitatea, da-ne un mail si noi vom pregati un demo personalizat!

Fii cu ochii pe noi